Sista terminen – dags att hitta jobb!

Nu är jag inne på sista terminen av juristprogrammet vid Lunds universitet. Under våren skriver jag mitt examensarbete som handlar om häktning av unga lagöverträdare. I arbetet utreder jag om de ändringar som föreslagits är tillräckliga för att Sverige inte ska erhålla fortsatt kritik av internationella kontrollorgan samt om förslaget är förenligt med Barnkonventionen. I juni tar jag min juristexamen. Jag har sedan nyligen även en examen i handelsrätt, affärsjuridisk inriktning.

Under en stor del av min utbildning har jag arbetat för företaget Lawline. Jag började som ideell rådgivare. Därefter avancerade jag till expressrådgivare, innefattande att besvara juridiska frågeställningar till betalande klienter. Genom åren har jag även fått ytterligare ansvar genom att jag varit regionansvarig (först Lund, därefter Umeå), ansvarig för företagets betaltjänster samt nu mot slutet har jag även tidvis arbetat som biträdande jurist på distans. Jag är den rådgivare inom Lawline som besvarat flest kunder någonsin, f.n. drygt 2.000 frågor. Hälften av dessa har varit till betalande kunder varav en stor del även har innefattat klientkontakt per telefon.

I samband med min examen i juni är det däremot dags för mig att gå vidare. Är du en arbetsgivare i Skåne som är i behov av en biträdande jurist? Jag är särskilt intresserad av humanjuridik (straff, migration, familjerätt) men öppen för förslag. Inom affärsjuridiken är jag särskilt intresserad av immaterialrätt. Jag är van vid att hålla ett högt tempo och många bollar i luften. Som synes har jag arbetat parallellt med mina studier, samtidigt har jag i perioder läst 200% och ändå uppnått goda studieresultat. Jag är boende mitt i Skåne och tar mig enkelt till orter såsom Malmö, Lund, Helsingborg m.m. Skriv till mig, antingen genom mitt kontaktformulär eller i sociala medier. Kanske ses vi för en intervju?

Dela gärna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *